071-531 55 41     AUTOSTAD LEIDEN / STEVENSHOFDREEF 150 / 2331 DB LEIDEN

Een nieuw geluid

De nieuwe Mazda CX-30

Een nieuw geluid. De nieuwe Mazda CX-30

De nieuwe Mazda CX-30 is een klasse apart. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook.

Zo is hij buitengewoon vanbinnen. Met een interieur waar gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen. Maar de nieuwe Mazda CX-30 is ook hoorbaar anders. Zo hebben we ‘m standaard voorzien van een fantastisch audiosysteem, met ingenieus geplaatste speakers. En dankzij de unieke isolatieaanpak is hij misschien wel de stilste in zijn klasse. 

De nieuwe Mazda CX-30 is naast diesel- en benzinemotor ook beschikbaar met de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. De benzinemotoren (Skyactiv-G & Skyactiv-X) beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden. 

Het moge duidelijk zijn: de nieuwe Mazda CX-30 is een totaal nieuw geluid. Het interieur, de speakers, de motor, het klinkt allemaal beduidend anders. Je zou het eigenlijk met eigen oren moeten horen. Schrijf je in om het nieuws rondom de Mazda CX-30 als eerste in je mailbox te ontvangen.

Over de motor gesproken

De nieuwe Mazda CX-30 is - naast met dieselmotor - leverbaar met de efficiënte Skyactiv-G en de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. Deze benzinemotoren beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden.

Buitengewoon van binnen

De nieuwe Mazda CX-30 is vooral buitengewoon vanbinnen. Het interieur is door ons ontworpen volgens het Japanse Kodo-design, waarin de kunst van het weglaten centraal staat. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen voelt de binnenkant ook bijzonder rijk aan. En dat is op z’n zachtst gezegd uniek voor een crossover.

Blijf op de hoogte

Wij geven jou de unieke mogelijkheid de nieuwe Mazda CX-30 als een van de eersten te bewonderen.

Meld je aan via het formulier en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Heeft u nog vragen over de nieuwe Mazda CX-30?
Neem dan contact met ons op!
Autostad Leiden ©2019 - Alle rechten voorbehouden